want simpel is veel leuker!
LovePersoonlijk

Instagram terugblik op de afgelopen weken

Ik ben de laatste weken wat minder actief bezig geweest met het blog en de social media kanalen. Toch zijn er wel wat foto’s geplaatst op Instagram. Even een terugblik op de afgelopen weken, kijk je mee?

Ik heb dan nog wel geen zomervakantie gehad, maar ik deed wel even een stapje terug met het blog. Ik merk sowieso dat er minder bezoekers zijn in de (school)vakantie. We hebben wel wat beters te doen toch? Dus deed ik ook even alsof het zomervakantie was, maar die periode is nu afgelopen.

Weer fris en fruitig aan de slag. Met een heleboel blogideetjes in mijn hoofd en creatieve knutsels die ik wil gaan maken. Maar eerst even een terugblik op mijn minder actieve Instagram account van de afgelopen weken!

instagram terugblik

Volg jij Simple Thoughts trouwens al op Instagram? Het blog is te vinden onder de naam @simplethoughts.nl

  1. Wanneer een vriendinnetje je verteld dat dit spul hemels is en je er een potje haalt en dat potje dan super snel leeg is. OMG deze romige kokospasta van de Blije Boterham is verslavend lekkerrrr! Zo lekker dat het nu op de verboden te kopen lijst staat..
  2. Gezellig dagje en een lekkere lunch bij Limburgia in Boxmeer. Een tosti pulled chicken, taart en ijs, oops!
  3. Een selfie in de auto 🙂

instagram terugblik

4. en 5. Het was feest op mijn blog! Ik mocht namelijk co-host zijn van het blogfeestje! Bij het blogfeestje mogen bloggers maximaal 3 blogartikelen delen. Zo heb je de leukste blogartikelen bij elkaar staan. Neem hier een kijkje bij het feestje. De leuke ‘party’ ballon kun je trouwens kopen bij de leukste feest webshop: Musthave Party!
6. Ik maakte deze vrolijke quote op de tekenplaat van Raamtekening. Tips en tricks om te tekenen met krijtstiften kun je lezen in het blogartikel.
7. Voor iedereen die zonder stress op vakantie wil gaan heb ik verschillende tips op het blog staan. Neem even een kijkje bij het onderwerp ‘reizen’.
8. Genoten van een buitenrit met perfect weer. Een lekker  zonnetje, blauwe lucht en prachtige wolken. Heerlijk!
9. Zo blij met ons nieuwe vloerkleed! Ik vind alleen de salontafel nu minder mooi er bij staan. Tijd voor een nieuwe…? 😉

 

En zo is alweer een maand voorbij gevlogen. Hopelijk krijgen we deze maand nog wat meer zon zodat er toch nog een zomers gevoel in deze zomer komt.

 

Hoe waren jouw afgelopen weken?

 

Liefs, Anne

 

Geen tijd voor een reactie? Je kunt ook klikken op het hartje hieronder. Dit is een soort ‘vind ik leuk’ knop voor de blogartikelen.

 

Join the discussion

  1. Sarah

    Oh, paardrijden. Niets zo zalig als een buitenrit. De beste plaats is altijd op de rug van een paard, éh? 🙂 En oeeh, die kokospasta ziet er super lekker uit. Nog nooit eerder van gehoord. Klinkt hemels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge