want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-pinterest-bambi-love-song
Persoonlijk

Mijn favoriete love quotes ♥

Mijn favoriete quotes. Een opdracht voor de #30dayblogchallengenl en aangezien vriendlief en ik vandaag 12 jaar samen zijn leek het mij wel leuk om mijn favoriete love quotes te laten zien. ♥

12 jaar. TWAALF JAAR! Zo lang zijn vriendlief en ik alweer samen! Time flies when your having fun en we hebben nu toch al een kleine tale as old as time. Alle gekheid op een stokje, elk jaar weer denk ik: hoelang?! Het voelt namelijk niet zo lang. Of ja, natuurlijk voelt het wel lang want we hebben genoeg gedaan en meegemaakt en ik heb al deze jaren niet gesnurkt als Doornroosje, maar toch HOELANG?! Ook dit jaar is echt weer voorbij gevlogen en ik heb er van genoten!

Meer weten over hoe we elkaar hebben leren kennen en de gekke vragen die we krijgen? Lees dan hier even verder.

Ik ben gek op quotes en je vind ze dan ook door het hele huis. Mijn Pinterestbord stroomt over van de leuke quotes en het was dus even zoeken naar mijn favoriete quotes die ik jullie wil laten zien. Ik moet erbij zeggen dat dat bij mij erg wisselend is. Het ene jaar vind ik een quote geweldig (want dat past bij je humeur, de gebeurtenis of zoiets) en een jaar later vind ik hem niet meer zo heel leuk. Toch is het gelukt, dit zijn mijn favoriete love quotes! Het kan zijn dat ze een beetje Disney-ig zijn..
simple-thoughts-pinterest-damn-lucky

Ik ben een geluksvogel 😀
simple-thoughts-winnie-the-pooh-pinterest

Ja, dit zou ik graag willen of eigenlijk bijna helemaal. Want ik wil graag 101 worden, komt door de 101 dalmatiërs. 101 is gewoon zo’n mooi getal, haha. En ik zou inderdaad niet zonder hem willen leven, maar om hem op die leeftijd, na een heel lang leven samen, zo achter te laten is ook zo wat. Dus dan maar tegelijk gaan of 1 minuut na mij, haha.

simple-thoughts-pinterest-look-at-youSoms staar ik weleens naar vriendlief. Dan zegt hij zonder mij aan te kijken stop met staren, heel gek, hoe weet hij dat toch? Maar goed, ik zie ons dan samen heel oud worden (101 dus..).

simple-thoughts-finding-dory-im-home

Ahh.. Een andere quote die ik erg mooi vind is “She knew she loved him when ‘home’ went from being a place to being a person.” Deze van Finding Dory lijkt daar erg op. Lees hier trouwens meer wijze levenslessen en mooie quotes van die vergeetachtige, slimme, blauwe vis!
simple-thoughts-pinterest-princess-frog

Gek eigenlijk dat je pas weet hoe erg je iemand nodig hebt als diegene in je leven is gekomen en daarvoor redde je je prima zonder diegene. Nou ik kan niet meer zonder 😀

simple-thoughts-babble-winnie-the-pooh

🙂

simple-thoughts-i-need-you

Heel logisch. Barbie heeft Ken nodig, Assepoester haar prins (en haar schoentje), Minnie heeft Mickey nodig en ik heb vriendlief nodig!simple thoughts 11 jaar bij ellkaar

Zo gek, dat ik na al die jaren nog precies weet hoe ik me voelde toen ik voor het eerst met hem praatte. Wat ik zei weet ik niet meer en ik denk dat ik dat zelfs op dat moment niet eens meer wist. Ik snap ook niet dat hij de zin begreep want in mijn hoofd leek het niet eens op een zin, zoooo nerveus was ik. Die vlinders waren niet meer alleen in m’n buik en suisden zelfs door mijn oren, dus eerlijk gezegd heb ik zijn antwoord niet eens gehoord!
simple thoughts 11 jaar verliefd hoera

Ja. Dat dus. Want dat omschrijven is eigenlijk best wel heel moeilijk. Dus ik hou het maar gewoon simpel:  I love you, to infinity and beyond..

 

De laatste twee quotes zijn trouwens van de Simple Thoughts Quotes, elke maandag kwam er een leuke quote op  het blog. Waarom ik gestopt ben weet ik eigenlijk niet. Lijkt het je leuk als ik weer elke week een quote laat zien? Enne wat is jouw favoriete quote?

 

 

Liefs, Anne

 

Leuk artikel, maar geen zin om te reageren? Klik op het hartje hieronder! 

Join the discussion

 1. sammie

  Gefeli met de 12 jaar samen! Mooi getal!
  Een hoop mooie quotes ook trouwens 🙂 De eerste en die van Nemo vind ik mooi.

  • Anne

   Dankjewel Sammie! Ja, die van Nemo (Dory, trouwens) vind ik ook erg mooi! Heb je Finding Dory al gezien? 😀

 2. Anita

  12 jaar, wat een mooie tijd. Gefeliciteerd!! Wij zijn bijna 10 jaar samen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge