want simpel is veel leuker!
DIYHome

Paasdecoratie in huis

Naast de paastak in huis kun je natuurlijk nog meer doen om de lente en paas gezelligheid in huis te halen. Kijk je mee wat ik heb gedaan?

Mijn paastak heb ik al een tijdje staan, maar ik had zin in nog wat meer gezelligheid in huis. Net een beetje extra paassfeer met deze paasdecoratie voor in huis!

 

 

Paasdecoratie in de fruitschaal

simple thoughts paasdecoratie huis konijnen fruitschaalDeze lieve konijnen zijn van Leonardo. De ene keer staan ze op tafel, de andere keer in de buffetkast en dan weer bij een bos tulpen. Nu heb ik ze gezellig in de fruitschaal gezet. Kijk ook eens bij Xenos of bij een bloemist, die hebben vaak ook leuke konijnen beeldjes.

simple thoughts paasdecoratie huis leonardo konijnenLeuke konijntjes! Er is nog een variant verkrijgbaar met zijn oortjes plat naar beneden, die moet eigenlijk ook nog bij de collectie.

 

Ei pot

simple thoughts paasdecoratie huis ei vaas

Een vaas van 3 halve eieren. Vorig jaar gekocht bij een supermarkt, maar dit soort leuke potten zijn ook vaak te vinden bij een bloemist.

 

simple thoughts paasdecoratie huis ei lepelplant

 

De achterste, grotere plant is een lepelplant.

Deze heb ik al 2 weken staan en gekocht als een hele lieve babyplant. Er waren een paar groene blaadjes en wat witte bloempjes te zien.

Hij heeft het denk ik erg naar zijn zin bij mij en groeit als een malle!

Nu zie je dus alleen de pot niet meer zo goed.

 

 

Nog even volhouden tot Pasen, daarna mag die over in een grotere pot.

 

 

 

 

 

Eieren waxinehouder

simple thoughts paasdecoratie huis ei kaarsen

Neem een waxinelichthouder, een vaas en een boel eieren. Zet je waxinelichthouder in de vaas en schik daar de eieren omheen.

simple thoughts paasdecoratie huis eieren vaas

Ik heb plastic eieren, kwarteleieren (Action) en uitgeblazen eieren gebruikt. Je kunt zelf eieren uit blazen, maar ze zijn ook zo te koop. Zorg dat de plastic eieren niet kunnen smelten.

simple thoughts paasdecoratie huis eieren waxinelichtje

Vooral leuk als je dan ’s avonds de waxinelichtjes aansteekt, ziet er erg gezellig uit.

 

Chrysant eitjes

simple thoughts paasdecoratie huis chrysant eitjes Chrysanten in halve eitjes, heel simpel en goedkoop!
simple thoughts paasdecoratie huis chrysant

Ik heb 3 takken chrysanten gebruikt, gekocht voor €1,50 bij de bloemist. Daar heb ik alleen de bloempjes afgeknipt. De lege eierschalen heb ik even in kokend water gelegd en gevuld met een beetje potgrond. Je kunt ze natuurlijk als vaasjes gebruiken en vullen met water, maar mezelf kennende zie ik die vaasjes al over tafel vliegen. Met potgrond blijven ze net even wat beter staan.

simple thoughts paasdecoratie huis ei chrysant

Steek de chrysanten erin, knip de steeltjes eventueel nog wat korter. Zet ze op een schaal met iets van steentjes of zand eronder anders kiepen ze natuurlijk om!

 

Zo heb je simpel toch wat extra paasdecoratie in huis. Kijk eens bij winkels zoals Blokker, Xenos en Action. Daar kun je altijd leuke dingen vinden om neer te zetten of te gebruiken om iets leuks van te maken. Niet alleen voor het paasgevoel, maar ook voor het lentegevoel. Dan komt het lekkere lente weer vanzelf!

 

Gezellig hè? Hoe zorg jij voor dat beetje extra paasgezelligheid?

 

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge