want simpel is veel leuker!
DIY

DIY – Washi waxinelichtjes

Het kaarsenseizoen is weer geopend! Het wordt weer sneller donker en af en toe ook al best koud. Naast mooie kaarsen gaat er ook weleens een simpel waxinelichtje aan. Helaas is een waxinelichtje alleen altijd zo saai. Daar is gelukkig een super snelle oplossing voor met washi tape!

Je kunt je waxine lichtje natuurlijk in een leuke houder doen zodat je hem niet eens ziet, maar het kan ook op deze manier zodat het juist leuk is om hem te zien. Met deze leuke, snelle en super simpele DIY heb je zo leuke waxinelichtjes in huis.

Natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven, maakt het leuke houdertje wat je geeft net even wat leuker of geeft wat meer vulling aan een zelfgemaakt (kerst)pakket. Gebruik het bijvoorbeeld voor je swapmaatje!

Benodigdheden #ST

 

Wat hebben we nodig?

 

 • Washi tape
 • Waxinelichtjes
 • Schaar

 

 

 

Washi waxinelichtjes

Washi-waxinelichtjes

Je neemt een waxine lichtje en draait daar eigenlijk de tape omheen. That’s it, het is eigenlijk gewoon te simpel.

Je plakt er eerst een klein stukje tape op. Zo recht mogelijk en als je waxinelichtje wat breder is zorg dan dat het stuk wat uitsteekt aan de onderkant zit. Dan ga je helemaal rond met je tape zodat hij helemaal beplakt is. Knip het netjes af en vouw de randjes om naar onder, er gaat toch niemand de onderkant van je waxinelichtje bewonderen. Wil je het pietje precies doen kun je het reepje eraf knippen. Klaar!

washi waxine #st

Maak er wat meer, 1 ziet er zo zielig uit. Ik  heb ze gezellig in de lege kaarsenhouders gezet, maar zo zonder glaasje zijn ze ook al gezellig!

 

Heb jij glaasjes waar kaarsen in hebben gezeten die je eigenlijk wel wilt hergebruiken? Lees dan hier hoe dat simpel en snel kan.

 

 

Liefs, Anne

Leuk artikel, maar geen tijd voor een reactie? Klik dan op het hartje hieronder. Dan vind jij het leuk en ik ook 😉

 

Join the discussion

 1. Omayra

  Wat een leuk idee! Maar laat dat niet los door de warmte?

  • SimpleThoughts

   Wij hebben er nog geen problemen mee gehad. Misschien dat het kan liggen aan welke tape je gebruikt? De een plakt misschien net wat beter dan de andere.

 2. Pingback: Instaswap 2016 fall edition - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge