want simpel is veel leuker!
simple thoughts 11 jaar verliefd hoera
LovePersoonlijk

11 jaar verliefd ♥

11 jaar verliefd. Jeetjemineetje wat gaat de tijd snel! Geen idee hoe, maar ineens zijn we dan alweer 11 jaar verder en nog steeds gek op elkaar!

11 jaar geleden kreeg ik verkering met vriendlief. September 2004, ik weet het nog goed. We waren 16 jaartjes jong en zaten in 4 havo. Er werd een jongen over geplaatst naar onze klas. Stiekem wel een hele leuke jongen en ik was schijnbaar een heel leuk meisje 😉 . We hadden gelijk een klik, maar we waren allebei toch ietsje pietsje te verlegen. De klas had het wel door en heeft een beetje meegeholpen (thanks 🙂 ) en zo kwam het dat op 29 september 2004 wij verkering kregen.

simple thoughts 11 jaar bij ellkaarVragen

Leuk als mensen vragen stellen, maar soms….. De meest gestelde vraag is: heb je dan niets gemist? Ehh, ik zou niet weten wat?! Eerlijk gezegd vind ik het ook niet zo’n nette vraag. Alsof ik na die vraag besef dat ik een boel mis, gelijk m’n vriend dump en die dingen ga doen? Nee hoor, ik ben super gelukkig en heb echt niets gemist!

Een vraag die ik ook veel krijg: hoe de je dat dan? Geen idee wat er precies mee bedoelt wordt en ik zou ook niet precies weten wat ik moet antwoorden? Het gaat eigenlijk gewoon vanzelf, ik ben gewoon nog steeds gek op hem. Hij kan me altijd aan het lachen maken en weet ook precies wat ik denk. Oké, dat is soms wel irritant. Hij weet vaak eerder wat ik denk dan dat ik het zelf denk.. al is dat ook wel weer fijn en zijn er soms geen woorden nodig, hihi. Hij denkt aan me als het onweert en hij is niet in de buurt (serieus, onweer is doodeng!) en ik weet dat hij er altijd voor me is. We kunnen gewoon onszelf zijn bij elkaar en laten elkaar vrij in dingen die we willen doen. Na 11 jaar zorgt hij nog steeds voor vlinders in de buik, hihi.

simple thoughts 11 jaar verliefd hoera11 jaar, is eigenlijk best wel lang..

Als je het zo snel zegt klinkt het niet zo lang, maar 11 jaar wooow dat zijn een hele-heleboel dagen! We zijn nu allebei 27 jaar en waren 16. Als ik nu jongeren zie van 16 jaar oud, besef ik hoe jong 16 eigenlijk is. Of komt het omdat ik nu al wel 11 jaar ouder ben? Toch voelt het alsof dit nog maar het begin is, terwijl we in die 11 jaar al veel dingen hebben meegemaakt en gedaan hebben samen. Misschien komt het omdat ik me stiekem nog steeds zo jong voel of omdat het nu een nieuwe stap in ons leven is met een eigen huis, een lieve puppy en natuurlijk elkaar, hihi. 😉

simple thoughts 11 jaar verliefd gelukkig

Voor deze ene keer wil vriendlief ook wel op de foto op Simple Thoughts.. Tadaaaa daar is ie dan: vriendlief, ook wel bekend als Jeffrey ♥ enne dat ben ik ernaast, hahahaha

Op naar nog heel, heeel, heeeeel veel meer gelukkige jaren 😀
Liefs, Anne

 

Join the discussion

 1. SoMama

  Ahh wat leuk en lief geschreven! Op nog vele jaren! 🙂

 2. Esmeralda

  Gefeliciteerd! De tijd vliegt he? Ik wens jullie nog heel veel jaren en geluk toe

  • Anne

   Dankjewel Esmeralda! De tijd vliegt inderdaad, maar in dit geval vind ik het een leuke vliegende tijd 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge