want simpel is veel leuker!
simple thoughts 1 jaar
Loveover Simple Thoughts

Hieperdepiep hoera! 1 jaar Simple Thoughts!

Hieperdepiep hoera! Simple Thoughts bestaat vandaag 1 jaar!

Gisteren plaatste ik al een echte cliché quote (zag je dat?! Daar vloog alweer een dag voorbij), maar wat is het jaar ook echt voorbij gevlogen! 150 blogposts, 45 quotes van de week en heel wat foto’s verder zijn we beland op 1 september 2015. 1 jaar Simple Thoughts, zo gek! Een feestdag, of een reden om een gebakje te eten, nomnom!

Begin augustus 2014 hebben Sharon en ik ons blogidee uitgewerkt en zijn we samen Simple Thoughts begonnen. Op 1 september 2014 kwam de echte officiële dag: Simple Thoughts ging online! Helaas redt Sharon het niet helemaal met haar tijd en hebben we een poos geleden besloten dat ik alleen verder ga.

1 jaar Simple Thoughts

Raar idee, dat we nu al een jaar verder zijn en dat het blog al zo “normaal” geworden is. Het is ook erg leuk om te horen wat jullie er van vinden, dat maakt mij toch wel erg trots!
Vaak schrik ik mij bij het bewonderen van de cijfers een hoedje: zoveel mensen deze week op Simple Thoughts? Dat geeft echt een super goed gevoel en ik ben er ook heel dankbaar voor. Leuk om te zien dat alles wat ik met zoveel plezier schrijf ook gelezen wordt (en hopelijk ook met net zoveel plezier 🙂 ).

Ook via Pinterest, Instagram en Facebook wordt er geliked, gedeeld en gepind! Super! Naast dat het voor mij leuk is om te zien dat je het artikel interessant of leuk vindt, brengt het ook Simple Thoughts extra onder de aandacht, wat natuurlijk erg fijn is!

simple thoughts blog bestaat 1 jaarCandy is mijn nieuwe hulpje, al vond ze het fotograferen toch wel erg lang duren. Allerlei speeltjes werden naar de muur gesleept, wanneer gaan we nou spelen?!

Lieve volgers en iedereen die mij helpt met het blog: bedankt! Enne houdt Simple Thoughts in de gaten, want het is natuurlijk een feestweek!

 

Op naar het volgende jaar 😀
Liefs, Anne

Join the discussion

 1. sabrina

  Ja! Op naar het volgende jaar en super gefeliciteerd met het eerste jaar 🙂

 2. Esmeralda

  Gefeliciteerd! Op naar nog meer jaren!

 3. SoMama

  Gefeliciteerd!! Kende je blog nog niet maar zeker leuk!

 4. Pingback: Traktatie van Simple Thoughts - winactie

 5. Pingback: Het laatste artikel - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge