want simpel is veel leuker!
kletspot winactie boogverjaardag simple thoughts
Cadeau

De Kletspot: ouderwets gezellige tafelgesprekken

Nou heb ik nooit zoveel moeite met kwebbelen, maar soms is het leuk om over bepaalde onderwerpen te praten of elkaar net even wat beter te leren kennen. De Kletspot helpt je daar een handje bij! Ik vertel je er alles over.

De Kletspot kreeg ik cadeau met mijn verjaardag (ja, zo lang geleden al) en ik vind hem hartstikke leuk! Ik vind het zelf af en toe zo vervelend dat er mobieltjes bestaan, let maar eens op hoe vaak het gebeurd dat iedereen met z’n telefoon in de hand zit. Terwijl je gewoon gezellig samen bent. Oké, ook ik ben er af en toe schuldig aan, maar toch vind ik dat het iets is waar we op moeten letten. Ik ben best gek met mijn telefoon en soms ook best verslaafd, maar het is toch veel leuker om gewoon echt met elkaar te praten? Meer aandacht voor elkaar en dan wel in real life, niet via je telefoon. Dus telefoontjes aan de kant en gezellig, ouderwets kwebbelen. De kletspot helpt je daar op een leuke manier bij.

kletspot winactie boogverjaardag simple thoughts

Vind jij de theelabels met verschillende vragen van Pickwick ook zo leuk? Dan weet ik zeker dat je deze pot ook helemaal geweldig gaat vinden. Het idee is simpel: een decoratieve en gezellige pot gevuld met 200 vragen, stellingen of dilemma’s. Vragen om elkaar beter te leren kennen en vragen om van in een deuk van te liggen.

kletspot winactie boogverjaardag simple thoughts

kletspot winactie boogverjaardag simple thoughts

De kletspot bevat 100 kaartjes met aan allebei de kanten een vraag. Op internet las ik dat sommige lunchrooms ze zelfs op tafel hebben staan. Het staat ook gewoon zo gezellig op tafel. Hapje en een drankje erbij en kletsen maar!

kletspot winactie boogverjaardag simple thoughts

Naast de normale kletspot is er ook een kinder-, liefdes en moedervariant. Al deze kletspotten zijn te koop voor €13,95. Er is ook een kletsdoosje verkrijgbaar met 108 vragen. Een soort reiseditie of navulling voor de normale kletspot. Wil je ook zo’ n gezellige kletspot op tafel hebben staan? Je kunt hem kopen in verschillende gezellig winkeltjes of via de officiële webshop. Maar je  kunt er ook 1 winnen!

 

kletspot winactie boogverjaardag simple thoughts

 

Tijd om te kletsen!

 

Liefs, Anne

 

 

Join the discussion

 1. Anja Fontein

  Ik weet niet meer wat het was, maar ik was diep onder de indruk van keuken, kruiden of meterkast!

 2. Marian B

  Dit ken ik helemaal niet! Lijkt me erg leuk, ziet er alleen al fantastisch uit. Zou het graag op tafel willen hebben staan, ben ook erg nieuwsgierig of het bruikbaar is in de klas. Anders kun je altijd zelf kletskaarten maken, leuk idee! De NESTLÉ ROCKY ROAD is een echte favoriet geworden, niet zo gezond maar oh zo lekker! Mijn zoontje vraagt nog vaak of ik dit weer wil maken 😉 Misschien binnenkort maar weer eens.

  • Anne

   Leuk he? Je kunt ze inderdaad ook zelf maken, maar zo’n kant en klare pot is lekker simpel en daar ben ik gek op. 😉 Oeeeh, Rocky Road is ook wel heel erg lekker!

 3. Marikieke

  Wat een gave winactie zeg. Ik doe graag mee. Volg je volgens mij overal.
  Je blog over de diy herfstslinger vind ik wel heel gaaf. En denk zomaar eens dat ik die ga maken voor de herfst.
  Marikieke onlangs geplaatst…Dromen najagen – voor jezelf kiezenMy Profile

 4. Anita H.

  Dit item over voorraadbussen / organizen: http://simplethoughts.nl/voorraadbus/. Prachtige bussen en oh zo handig. Ik heb ze nog niet aangeschaft, maar dat staat wel in de planning.

 5. Will

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee.
  Mijn favoriete artikel Food en dan in het bijzonder het recept van het koekjesdeeg voor Bonbons.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge