want simpel is veel leuker!
Cadeau

Voor de liefste papa – vaderdag cadeautjes

Vind jij het ook altijd zo lastig om cadeautjes te bedenken voor je vader? Ik wel! Gelukkig heb ik weer wat leuke cadeau tips verzameld voor mij en voor jullie.

Ik vind cadeautjes voor mannen altijd een gedoe. Waarom zijn die niet zo gek op allerlei leuke prularia? Dat zou het toch veel makkelijker maken? Nee, mannen zijn meer van de nuttige cadeaus. Gelukkig zijn mijn speurneus en ik op onderzoek uit gegaan en hebben wij wat leuke cadeaus verzameld. Hopelijk heb je er wat aan. Zo niet, kun je altijd nog kijken bij de tips van vorig jaar.

 

Vaderdag cadeautjes

Simple thoughts vaderdag cadeautjes

 

  1. Een kraan! Niet zomaar een kraan, maar een wijnstop in de vorm van een kraan. Lust je vader wel een wijntje? Dan zal hij vast blij zijn met deze grappige wijnstop.
  2. Een handig cadeau: een leren portemonnee, met uitschuifbare kaarthouder. De kaarthouder is van aluminium RFID blokkerend. Een beschermende kaarthouder die met een druk op de knop 6 pasjes tevoorschijn kan toveren. Verder zitten er nog 3 vakjes in voor meer pasjes, brief- en kleingeld.
  3. Is jouw vader een klusser en niet al te zuinig op zijn telefoonscherm? Of krijgt je vader snel beschadigingen op zijn scherm? Dan is deze glazen screen protector wat voor hem. Het is een dun laagje wat over het scherm heen gaat en beschermd tegen krassen. Je zit dus niet gelijk met een dik hoesje om de telefoon heen. Kijk hier voor meer hoesjes en andere kleuren.
  4. Star Wars fan? Kijk deze leuke Star Wars flesopener. Het schip de Millenium Falcon zal je vader helpen om een biertje of andere fles te openen. May the force be with you.
  5. Een keer wat anders dan barbecuen. Deze gietijzeren stoofpot hang je boven een vuurtje. Hier kun je eventueel de driepoot voor gebruiken. Of je gebruikt hem als Dutch Oven door kooltjes op de deksel te leggen. Doe er gelijk wat ingrediënten bij, dan kan je vader een lekker vaderdag maaltje maken… ?
  6. Dit hoesje is waterproof en komt met een houdertje voor op de fiets. Perfect als je vader van fietsen houdt en zijn telefoon beschermd moet worden tegen de regen. Sowieso kun je bij deze webshop leuke cadeautjes vinden voor je vader. Wat dacht je van een leuk hoesje of een extra lang oplaadsnoer?
  7. Heeft je vader net een barbecue of kan hij wel wat nieuwe tangen gebruiken? Geef een barbecue gereedschapsset cadeau. Deze bevat een spatel, een tang en een vork en is verkrijgbaar in 3 kleuren.

 

Zelf aan de slag

simple-thoughts-nestle-rocky-road-bloginsider-smarties

Je kunt natuurlijk ook zelf iets maken voor je vader. Ben je bezig met handlettering? Maak dan zelf een mooie kaart met een leuke quote. Is je vader gek op gebak? Bak dan wat lekkers voor hem. Hier kun je vast wel een simpel en lekker recept tussen vinden zoals deze verslavende Rocky Road!

Het allerbelangrijkste is dat het niet om de prijs gaat, maar het gebaar. Ik weet zeker dat elke vader ook zonder cadeautjes weet dat je van hem houdt, maar cadeautjes zijn natuurlijk altijd leuk! ?

 

Heb jij nog ideetjes voor vaderdag?

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Kim

    Wat een handig fietshoesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge