want simpel is veel leuker!
simple thoughts simpele herfst decoratie bladeren eikels
DIY

Herfstknutsels – Crea-Cross

Yeah, ik mag weer een co-host zijn bij de Crea-Cross en dan ook nog eens bij mijn favoriete seizoen: de herfst! Vandaag is het officiële begin van de herfst, een perfect moment om alvast te bedenken welke herfstknutsels je gaat maken!

Morgen is het de astronomische eerste herfstdag. De zon staat dan recht boven de evenaar en de dag en nacht zijn dan op de hele aarde nagenoeg even lang. Hoe leuk is dat? Ik wordt er in ieder geval extra blij van. Misschien heb je het artikel al eens eerder gelezen, ik heb namelijk een heel artikel geschreven over waarom ik zo gek ben op de herfst.

 

Gek op de herfst betekend ook dat ik graag herfstknutsels of herfstgerechten maak. Ik zet er een paar voor je op een rijtje.

 

simple-thoughts-herfst-blaadjesslinger-diy-simpel

Maak een gezellige blaadjesslinger. Leuk aan de trapleuning, voor het raam of aan de muur. Vier de herfst! 😀

 

Dit herfstige waxinelichtje is nog simpeler dan simpel te maken. Hoe? Dat lees je hier.

 

simple thoughts simpele herfst blaadjes versieren

Ook leuk om te doen: blaadjes versieren! Pak een paar stiften en gedroogde blaadjes en aan de slag.

 

simple-thoughts-recept-pompoentaart-flespompoen-pompoenpuree

Ik ben gek op pompoen. Vaak eet je pompoen hartig, maar heb je deze zoete pompoentaart al eens gemaakt? Ik weet dat het gek klinkt, maar het smaakt echt heel, heel erg lekker! Heb je het geprobeerd? Ik hoor het graag!

 

Crea-Cross

herfst creacross

Tijd om weer linkjes te delen voor de Crea-Cross! De Crea-Cross is bedacht door lieve Ilse van het blog van Kreanimo. Ze heeft een creatief blog en deelt deze creativiteit graag met anderen. Neem ook zeker even een kijkje op haar blog, ik ben in ieder geval weer benieuwd wat zij deze keer heeft gemaakt.

Het allerleukste van de Crea-Cross is als er een heleboel creatievelingen mee doen. Dus: heb je een mooi herfsttukje gemaakt, een prachtige herfstfoto, een herfstquote geschreven of ben je bezig geweest met naald en draad? Elke vorm van creativiteit past bij de Crea-Cross. Deel de link naar de foto die je op social media geplaatst heb. Ook kun je je foto toevoegen aan de Crea-Cross facebookgroep, speciaal voor niet bloggers. 🙂

Heb jij als blogger een artikel geschreven over de herfst wat kan vallen onder de Crea-Cross? Plaats de link naar je artikel hieronder door te klikken op de blauwe knop.

 

Je creatie hoeft niet vers van de pers te zijn. Je mag natuurlijk ook een oud artikel of een oudere foto plaatsen. Zowel nieuwe en oude creaties, bloggers en niet bloggers zijn van harte welkom.

 

Ik ben benieuwd naar de herfst creaties!

 

 

 Loading InLinkz ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge