want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-zomerswap-zeeman-citroen
CadeauDIY

Lang leve de zomerswap!

Een zogenaamde “swap” zag ik op Instagram al vaak voorbijkomen en ik deed eindelijk een keer gezellig mee! Want #swappenisleuk

Als je meedoet aan een swap krijg je na inschrijving, waarbij je wat over jezelf verteld, een swapmaatje. Voor dit swapmaatje ga je een leuk pakketje samestellen. Je mag dit zelf maken of kopen, dat maakt helemaal niks uit en ook het budget mag je zelf kiezen. Op Instagram kun je op het profiel van je swapmaatje snuffelen voor inspiratie. Op een vaste datum (4 juli) mogen de pakketjes verstuurd worden en dan is het afwachten tot het pakketje voor jezelf binnenkomt en hoe leuk je swapmaatje het gemaakte pakketje vind!

Deze lang leven de zomerswap is georganiseerd door Studio Babsie en Szaar en is nu afgelopen, maar zoek eens op #swap voor andere leuke swap om aan mee te doen. Wil je alle mooie pakketjes zien van deze swap? Zoek dan even op #langlevedezomerswap

 

Lang leve de zomerswap!

Mijn swapmaatje is @studiomaas (en je moet haar etsyshop even bewonderen, ze maakt super mooie dingen!). Ik kon haar blij maken met kleur, stationary, stippen, flying tiger en hema, maar niet met zwart. Op haar moodboord op Instagram waren vrolijke kleuren te vinden en citroenen en watermeloenen. Aangezien ze sinds kort samenwoont leek het me wel leuk om op zoek te gaan naar wat fruitige spulletjes voor in huis.

simple-thoughts-zomerswap-zeeman-servetten-onderzetter-watermeloen

Kiwionderzetters en fruitige servetten. Je kunt nooit genoeg servetten hebben, al denkt vriendlief daar anders over en past de servettenlade bijna niet meer dicht, maar cadeau geven mag altijd! Hopelijk word mijn swapmaatje ook zo blij van mooie servetten.

 

simple-thoughts-diy-watermeloen-pot-zelfmaken-bloempot

Ik liet afgelopen week al zien hoe je deze schattige watermeloenpotjes simpel zelf kunt maken en erg leuk zijn om cadeau te geven. Dat deed ik dus ook, haha.

 

simple-thoughts-zomerswap-zeeman-citroen

Nog meer citroenen (en limoen, grapefruit, watermeloen, kiwi, …). Pannenlappen en een theedoek.

 

simple-thoughts-zomerswap-hama-strijkkralen-slinger

Strijkkralen slinger! Ik wordt altijd zo vrolijk van strijkkralen. Ik weet niet of het de herinnering aan vroeger is, de vrolijke kleurtjes of het relaxt bezig zijn. Strijkkralen zijn gewoon leuk.

 

simple-thoughts-zomerswap-flying-tiger-hema

Ik moest natuurlijk wel een bezoekje brengen aan de Flying tiger (al is dat uiteindelijk niet zo goed voor de portemonnee). Een sinaasappel notitieboekje en een perenkaartje.

 

simple-thoughts-zomerswap-watermeloen-kaars-diy

Ook deze waxinelichthouders zijn zelfgemaakt op dezelfde manier als de bloempotjes eigenlijk.

 

simple-thoughts-zomerswap-happiness-destination-wibra

Bij de lang leve de zomerswap denk ik aan vrolijkheid en deze quote past daar perfect bij (en bij de kleuren van het moodboard hihi).

 

simple-thoughts-lang-leve-de-zomerswap

De cadeautjes werden ingepakt in vrolijk papier van Xenos, met washitape van Musthave Party en bovenop de Perenkaart. Ik heb al te horen gekregen dat m’n swapmaatje blij is met het pakketje en dat is natuurlijk het allerleukste!

 

Mijn Zomerswap pakketje

simple-thoughts-zomerswap-cadeau-swappen

Ik kreeg natuurlijk ook een pakketje en kijk nou hoe vrolijk!

 

simple-thoughts-zomerswap-cadeautjes

Een leuk kussen, fotolijstje, notitieboekje, notitieboek, thee, chocolade (hmm), een boodschappentas om zelf te versieren, verschillende leuke kaartjes, een ijsje en confetti! Dankjewel @fleurjoesten, wat een verwennerij! Ik ben er erg blij mee!

 

Ik ga zeker nog een keer meedoen met een swap, cadeautjes krijgen is leuk en ik vind het ook erg leuk om iemand blij te maken met een pakketje!

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Sjoukje - meergeldminderstress.nl

    Wat superleuk zeg! Ik heb al veel swaps gezien, maar nooit Nederlandse. Ik houd me aanbevolen voor de volgende!

    • Anne

      Leuk he Sjoukje? Houd instagram goed in de gaten, want er komen er best wel veel voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge