want simpel is veel leuker!
simple thoughts sneeuw
LoveQuotes

Sneeuw, waar blijf je nou?

simple thoughts sneeuwIk ben gek op sneeuw. Niet “gek op” zoals ik dat zeg bij nagellak en kaki’s, maar gek op als in echt heel erg gek op! Sneeuw met kerst, sneeuw met oud & nieuw, sneeuw met mijn verjaardag (je kunt me niet gelukkiger maken) en sneeuw met wintersport, wel zo handig. Ik ben net zo gek op sneeuw als Olaf gek is op de zomer! Als je nu denkt wie is Olaf? Foei! Ga maar snel Frozen kijken.. 😉

Gelukkig kan ik bijna weer met mijn neus gedrukt tegen het raam aan zitten, want niets is er zo leuk als kijken naar de dwarrelende sneeuwvlokjes. Sommige dansen echt en het ene vlokje is nog mooier dan de andere. Vol spanning wachten tot er een mooie laag ligt en daarna mag ik eindelijk genieten van de sneeuw. Ik ben ook reuze benieuwd wat ons koukleumpje Candy van de sneeuw gaat vinden..

 

Zucht, sneeuw waar blijf je nou??

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Jeffrey

    Nog even geduld ?

  2. Volgmama

    Haha. Mijn kids vinden het geweldig maar doe mij maar de zon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge