want simpel is veel leuker!
simple thoughts disney fan mickey fotolijstje
LovePersoonlijk

Disney fan: gek op Disney

Dat ik gek op Disney ben is eigenlijk geen geheim, maar hoe gek? Dat laat ik jullie vandaag weten..

(Bijna) alle Disneyfilms worden gekeken, Disney triviant zit in het assortiment, Disneyfilms worden nog een paar keer extra gekeken en ik ben gek op Disneyquotes en wijze lessen. Het liefste zou ik mijn hele huis omtoveren tot een schattig huisje uit Disneyland. Met de pratende deurknoppen van Alice in Wonderland, de kast uit Belle en het Beest, het paard van Toy Story naast het huis, de boom van Winnie de Poeh in de tuin en tegels in de vorm van Mickey hoofdjes.

Jep, jammer dat je daar zo snel op uitgekeken zou zijn, dat het net een tikkeltje te ver gaat en dat mijn vriend dat toch echt niet goed zou vinden. Dus moet ik het doen met de kleine dingen in huis. Disney accessoires, waar ik er nog lang niet genoeg van heb, maar op 1 of andere manier zijn die dingen ook gelijk weer een stuk duurder.

Het gekke is dat ik nog maar 1 keer, ik herhaal 1 keer in Disneyland ben geweest en dat kan toch niet voor zo’n Disney fan als ik? Eigenlijk was ik al een klein beetje vergeten dat ik wel heel graag weer naar Disney wil, maar dit besef kwam weer door een tante die mij wees op een super mooi dekbed van Mickey en Minnie (oeeh, dankjewel. Hebben, hebben!). Op het moment dat ik met mijn liefste gezichtje wilde gaan bedelen bij vriendlief bedacht ik mij dat ik natuurlijk ook kon gaan bedelen voor Disneyland, want 1 keer is toch echt te weinig.
Tsja, toen ging het natuurlijk helemaal mis. De site van Disneyland werd bezocht, Disney films werden bekeken, liedjes werden meegezongen, nog een keertje extra hard herhaald en Pinterest werd afgespeurd. Pas toen ik deze tekst tegenkwam, bedacht ik me hoe het echt zit.

simple thoughts disney fan quote

Oh, nee! Ik heb ontwenningsverschijnselen, deze Disney fan heeft heel snel een dosis Disneyland nodig! Hihi, hopelijk werkt het als goed excuus en trapt vriendlief erin..
Dus sorry dat jullie hierdoor dit blog over Disney moeten lezen, maar ik kan er dus eigenlijk niks aan doen. 😉

Accessoires van een Disney fan

Nog even terug naar het omtoveren van het huis. Ik dacht eigenlijk dat ik niet zoveel Disney accessoires had (en daar ben ik het ook eigenlijk nog steeds mee eens, want er kan altijd meer bij!) Maar speurend naar Mickey oortjes in huis kwam ik toch best wel wat tegen. Geen overdreven dingen, want ik mag me dan wel een kind voelen in Disneyland, in huis vind ik het anders ook wel ietsiepietsie te ver gaan.

simple thoughts disney fan mickey telefoonMickey Mouse telefoon, helaas werkt hij nog niet helemaal. We hebben ook nog niet echt een goede plek voor de “huistelefoon” en eigenlijk gebruiken we die ook niet. Laatst ging de telefoon en ik ren er helemaal enthousiast heen en wat denk je? Verkeerd verbonden, arrgh!
Gelukkig zit er een demo knop op de telefoon waarna de telefoon gaat rinkelen en Mickey praten en bewegen. (trring, oh boy a phonecall, trrrring, oh jee I wonder who it could be, trriing, it’s for you, trriing). Mocht je genoeg krijgen van Mickey zijn stem dan kun je hem ook alleen op rinkelen zetten. Je snapt natuurlijk dat ik dat niet snel zal hebben, haha.

simple thoughts disney fan mickey fotolijstjeMickey fotolijstje, gekocht in Disneyland. Geen idee waarom er eigenlijk nog geen foto in zit, maar het staat nu op het “to do” lijstje. Al kijkt Mickey best lief op de foto.

simple thoughts disney fan mickey kussenMickey pailletten kussen, van H&M. Voor dat kleine beetje bling en Disney gezelligheid op de bank, hihi.

simple thoughts disney fan disney mokken

Disney mokken, hihi ik ben gek op deze (grote) mokken! Aan de ene kant de voorkant van het hoofd met een leuke tekst en aan de andere kant de achterkant van het hoofd met de naam van diegene. Daisy: Are you talking about me? Minnie: Anyone seen Mickey? Rabbit: I’m all ears.

simple thoughts disney fan measuring cupsMickey measuring cups, zijn ze niet super schattig en niet overdreven Disney-achtig? Bij dit heerlijke koekjes recept heb ik deze cups al geshowd. Ik gebruik ze veel aangezien ik vaak Amerikaanse recepten maak, die met cups werken.

simple thoughts disney fan mickey handMickey measuring spoons, erg makkelijk: altijd precies dezelfde hoeveelheid. Je hebt deze stiekem in mijn keukenlade al kunnen bewonderen.

simple thoughts disney fan coutureDisney Couture, ja een Disney fan hoort toch wel wat Disney sieraden in het assortiment te hebben. Het setje armbanden is van Tinkerbell en op elke staat een quote: Believing is just the beginning, All you need is fait and trust, And a little bit of pixie dust.
De andere armband is van Winnie de Poeh en heb ik van Sharon en haar vriend voor mijn verjaardag gekregen 😀 . Er hangt een kleine Winnie en een bijtje aan. Op de armband staat: You are braver than you believe, stronger than you seem, smarter than you think.

Verder heb ik nog Disney kerstballen, die zal ik tegen die tijd laten zien, en wat kleine dingetjes zoals sleutelhangers en een beeldje uit Disneyland.

 

Ben ik de enige Disney fan, of hou jij stiekem ook wel (een beetje) van Disney?

 

Disney withdrawal, the only cure is to plan the next Disney trip 🙂

Liefs, Anne

 

Join the discussion

  1. Esmeralda

    Bij Mango hebben ze nu leuke Minnie Mouse sweaters, misschien iets voor jou 😉

  2. Pingback: We never realy grow up - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge