want simpel is veel leuker!
simple thoughts nagellak sleutels vrolijk
DIYHome

Vrolijke nagellak sleutels

Vrolijke sleutels gemaakt met nagellak. Je sleutels kun je goed uit elkaar houden met je favoriete nagellak, of minder favoriete natuurlijk, gebruik je die ook eens.

Soms ben ik echt een kluns. Zo vergeet ik de pincode van mijn pinpas omdat deze teveel lijkt op de code van werk en dan heb ik een nieuwe pincode, vergeet ik die weer! Zo ben ik ook altijd aan het klungelen met mijn sleutels. De schuursleutel kan ik er zo uit pikken, maar sommige sleutels lijken zo veel op elkaar dat het soms wel eens mis gaat.

simple thoughts sleutels nagellak

Ik probeer rustig een verkeerde sleutel in de voordeur te duwen, maar vanaf nu niet meer, want ik heb nu leuke gekleurde sleutels gemaakt met nagellak. Een simpele en vooral goedkope oplossing, dat maakt het toch wel extra leuk.

Kies wat leuke kleurtjes nagellak uit, of dat ene kleurtje wat je nooooit gebruikt en vrolijk je sleutels op. Het is trouwens ook een goed excuus om nieuwe nagellak te kopen, maar dat moeten we niet hardop zeggen natuurlijk, ssst! 😉

Nagellak sleutels

Wat heb je nodig?

  • Aceton
  • Watjes
  • Nagellak
  • Papier
  • Sleutels

 

Maak de sleutels eerst goed schoon met aceton. Je kunt natuurlijk ook iets anders gebruiken om het vetvrij te maken. Ik moet zeggen dat het met aceton super ging en mijn sleutels zijn ook gelijk weer wat schoner, hihi.

simple thoughts sleutels nagellak drogen

Leg een vel papier neer (of iets anders om je tafel te beschermen). Lak de sleutels, doe het liefste 2 dunne lagen. Zo krijg je het mooi en zonder bubbels. Het gaat eigenlijk net zoals met nagels lakken.

Tip: plak de sleutelkant af met plakband voor een strakke lijn.

Laat je nagellak sleutels goed drogen en lak eventueel de andere kant. Je kunt natuurlijk nog helemaal losgaan met glitternagellak of wat sleutel-nail-art. Kijk voor simpele nail-art tips en voorbeelden nog even hier.

Tadaaa, klaar zijn je vrolijke nagellak sleutels!

simple thoughts sleutels nagellak vrolijk

simple thoughts sleutels nagellak sleutelbos

Extra vrolijk is deze sleutelbos met mijn Minnie Mouse sleutelhanger. De andere sleutels hangen in het sleutelkastje, waarover volgende week meer!

Ben je al sleutels aan het zoeken om te lakken? 🙂

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Pingback: Disney fan: gek op Disney - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge