want simpel is veel leuker!
simple thoughts inspiratie hal kapstok
HomeOrganiseren

(p) inspiratie: kapstok

Onze hal is niet erg groot, je doet de voordeur open en je loopt eigenlijk gelijk tegen de kapstok aan. Hangertjes zouden bijvoorbeeld niet passen, of alleen in de breedte. De hal is groot genoeg hoor, maar het moet nog even leuk ingericht worden. 

Heerlijk vind ik het om rond te snuffelen op Pinterest naar ideetjes. Vandaag laat ik jullie wat inspiratie zien voor de kapstok die we binnenkort gaan aanpakken! Inspiratie van Pinterest, vandaar (p)inspiratie!

 

Wat wil ik in ieder geval graag? 

 • Ruimte om jassen op te hangen
 • Mandjes voor handschoenen en sjaals
 • Schoenenrek, liefste 2 planken/lagen
 • Achterwand om jassen te beschermen

 

(P)inspiratie: kapstok

simple thoughts inspiratie kapstokAh zo lief, net alsof je op een boerderij woont, in brocante stijl! Helaas veel te weinig ruimte voor de jassen en schoenen. Wel helemaal de kleuren die ik mooi vind.


simple thoughts inspiratie kapstok hal steigerhoutOnze muren zijn van granol, oftewel jassen en sjaals blijven aan die rot korreltjes haken. Er moet dus een achterwand geplaatst worden, deze van steigerhout ben ik stiekem wel heel erg verliefd op!
simple thoughts inspiratie kapstok hal ikeaOok leuk:  in plaats van planken dit rek van de Ikea.

simple thoughts inspiratie kapstok boomHihi, zo leuk! Alleen zonde om er dan jassen aan te hangen, zie je de boompjes niet meer.

 

simple thoughts inspiratie hal kapstokJa, als we de ruimte hadden… Een bankje om rustig je schoenen uit en aan te doen. Gezellige fotolijstjes en jassen in de kast. Alleen die “als we de ruimte hadden” werkt nog niet zo mee.

 

simple thoughts inspiratie kapstok hal bankOpbergruimte! Onderin zouden dan de schoenen kunnen.

 

simple thoughts inspiratie kapstok hal schoenenHandig, voor elk paar schoenen een vakje en een plekje om mijn tas op te zetten!

 

1327Oh wauw! Dit vind ik helemaal mooi. Rust, opbergruimte, stylish spots erboven en de perfecte kleuren. Oehlala! Als we dit nou mixen met het steigerhout, dan is het perfect!

 

Genoeg te zien en te vinden op Pinterest, zoek ook in het Engels, hier is vaak meer op te vinden. Binnenkort zie je het resultaat van deze (p)inspiratie en onze eigen kapstok!

 

Heb je Pinterest? Volg Simple Thoughts, dat vind ik erg leuk!

Liefs, Anne

 

Join the discussion

 1. Sas

  Oh die bomen vind ik wel erg tof!
  Ik heb zelf een simpele witte kapstok met daarboven de letters HOME.

  • SimpleThoughts

   Ja he? Jammer dat ze niet zo handig zijn.. Misschien maak ik ze wel voor de slaapkamer 😀 Wit is altijd mooi en rustig, wordt het bij ons denk ik ook!

 2. Annelotte

  Super leuk die bomen kapstok! Waar is die te koop?

  • Anne

   Hoi Annelotte, leuk zijn ze he? Volgens mij zijn ze van huset-shop.com, maar ze zijn ook heel simpel zelf te maken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge