want simpel is veel leuker!
kussenhoesjes in huis
Home

Nieuwe kussenhoesjes voor in huis

Yes! De zon heeft er eindelijk een beetje zin in. Dat betekend dat ik extra zin krijg in vrolijke kleurtjes en een zomers interieur. 

Ik heb een kleine voorraad aan kussenhoesjes. Ik heb denk ik ook gewoon last van een verzameltic. Want ik vind het heel leuk om allerlei servetten in huis te hebben (je mond afvegen doe je natuurlijk wel in stijl) en ik heb veel te veel kussenhoesjes volgens vriendlief. Volgens mij kunnen het er niet genoeg zijn. Ik vind het namelijk heerlijk om de hoesjes te wisselen. Sowieso met elk seizoen komt er een collectie kussenhoesjes van de zolder of uit de winkel. Dit laatste vertel ik niet altijd even duidelijk aan vriendlief, je moet ze niet wijzer maken dan ze zijn. 😉

Nee, alle gekkigheid op een stokje. Hij merkt het meestal toch wel. Na een week of twee drie. Aangezien dat toch nog even duurt en het weer echt vraagt om een zomers interieur vond ik het tijd voor wat nieuws. Dus kroop ik samen met Candy en m’n Ipad op de bank om online op mijn gemakje nieuwe kussens uit te zoeken. Ik combineer altijd van alles door elkaar en van elke prijsklasse. Ik ben niet iemand die bij 1 winkel alle spullen haalt. Vooral voor het interieur vind ik het dan leuk om een soort inspiratie plaatje te maken en (misschien) goed te laten keuren door vriendlief. Vandaag hebben jullie mazzel en mogen jullie mee keuren.

 

Kussenhoesjes, zo vrolijk als de lucht

Al het mintgroen en zachtroze wat ik nu in huis had staan, mag weer even op zolder logeren. Ik heb zin in vrolijke kleuren! Niet te overdreven, want daar ben ik niet zo gek op. Ik had wel zin in de vrolijke kleuren van de lucht. Lichtblauw, donkerblauw, grijs en geel. Vooral dat laatste zal degene die mij kennen verbazen. Ik ben namelijk niet zo gek op geel, maar in deze combinatie vind ik het juist heel leuk!

nieuwe kussenhoesjes1 Schattige lantaarntjesslinger – Hema 2 Geometrisch kussen – Esprit  3 Gestreept kussen – Esprit Geel kussen – Hema 5 Gevlekt kussen – Dutch Decor 6 Lichtblauw plaid – Riverdale

 

Hoe leuk zou dit zijn samen met mijn ananaslamp?! Wat is het toch superhandig om ze zo even bij elkaar te zetten in een afbeelding. Want nu ik dat heb gedaan vind ik nummer 5 echt te veel van het goede en eigenlijk ook helemaal niet meer mooi. Terwijl ik eigenlijk had verwacht dat ik gek zou worden van het geel. Ik heb nog wel een kussen in de donkere grijze kleur zoals die in het kussen van Esprit (nummer 2). Ik denk dat als ik die erbij zet dat het dan een super vrolijke, zomerse, maar toch rustige sfeer wordt. Shoppen maar!

Goed nieuws: vriendlief vind ze ook leuk! 😀

 

En jij? Wordt jij ook vrolijk van deze kussenhoesjes?

 

Liefs, Anne

Bron uitgelichte afbeelding.

Join the discussion

 1. sammie

  Die met de verschillende vakjes vind ik erg leuk. Wij hebben zwart en grijze kussens op de bank. Lekker simpel en neutraal 🙂

  • Anne

   Ja, die vind ik ook erg leuk! Volgens mij ontbreekt er verder geen kleur bij jullie in huis, dus dan zijn neutrale kussentjes wel lekker rustig 🙂

 2. ElsaR

  Super mooi die kleuren allemaal. Daar hou ik van. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge