want simpel is veel leuker!
instaswap spring edition 2017
CadeauUncategorized

Insta swap spring edition 2017

Ik heb weer gezellig meegedaan aan een Insta swap. Ik laat jullie natuurlijk graag zien wat ik heb gegeven en gekregen!

Voor degene die niet weten wat een swap is: dit is een soort lootjes trekken met andere Instagrammers. Je koopt/maakt dan voor je “swapmaatje” een leuk pakketje en die stuur je op de afgesproken dag op. Ook jijzelf krijgt een pakketje en het allerleukste is dat je pas weet van wie je dit krijgt als je het pakketje hebt ontvangen.

Pfjoe, wat is het soms moeilijk om iets te bedenken voor iemand. Zeker als diegene heel veel persoonlijke foto’s op Instagram deelt en bijvoorbeeld niet zo heel veel over het interieur of andere dingen die ze leuk zou vinden. Na veel speurwerk op haar Instagram heb ik wel een leuk pakketje kunnen maken. De vorige keer heb ik veel zelf gemaakt, nu veel zelf gekocht. Iets met tijd, nieuwe baan en weinig energie. Iets minder creatief, maar zeker met net zoveel zorg en liefde gedaan. šŸ˜‰

 

Insta swap spring edition
insta swap spring edition 2017

Ik heb het thema cactus genomen. Ik kocht een leuke sleutelhanger en twee nepplantjes bij de Zeeman. Verder maakte ik twee cactus quotes en stopte die in fotolijstjes. Ik maakte natuurlijk ook een “hey swapmaatje” kaartje.

insta swap spring edition 2017

Het hele swap pakketje. Je ziet ook nog een theedoek. Geen cactustheedoek, maarĀ hij past er wel leuk bij.

 

Mijn swapĀ cadeautjes

insta swap spring edition 2017

Ook ik ben verwend met leuke cadeautjes. Candy en ik waren erg blij met het vrolijke swap pakketje met ingepakte cadeautjes.

insta swap spring edition 2017

Ik kreeg een bananenmagneet, een asperge receptenboekje, Oost indische kers zaadjes, slakruiden, chocolade, een zakje thee en een schattig notitieboekje. Wat een verwennerij, bedankt swapmaatje!

 

Ik ben gek op cadeautjes. Zowel om te krijgen als te geven en ik ben ook dit jaar weer erg blij met mijn pakketje! Heb jij al wel eens meegedaan aan een swap?

 

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Sheila

  Wat een mooi pakketje heb je er van gemaakt. Ik weet zeker dat die persoon die het ontvangen heeft er mega blij mee is! En koken met asperges vind ik altijd goed. Heerlijk!

  • Anne

   Bedankt Sheila! Ik heb een blije reactie ontvangen, dus ik denk dat ze er blij mee is. Hmm ik krijg gelijk weer zin in asperges.

 2. Daniƫlle

  Wat leuk, al die cadeautjes! Ik heb zelf een aantal keer meegedaan met een mamaswap. Sinds dit jaar organiseer ik zelf de handlettering swap. Cadeautjes inpakken vind ik ook altijd zo leuk!! Jij had een leuk pakketje samengesteld!!

  • Anne

   Dankjewel Daniƫlle! Ik doe graag de volgende keer mee met je handlettering swap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge