want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-mindjoy-cadeautjes
Persoonlijk

Wiehoee! Cadeautjes!

Ik gaf de 5000e reactie op het blog mindjoy.nl en kreeg daarom een cadeaupakket opgestuurd!

Het blog van Anita (mindjoy.nl) bestond alweer 2 jaar en daarom had zij een leuke actie bedacht: de 5000e reactie krijgt een persoonlijk pakketje. Ik had mazzel en gaf een reactie bij een artikeltje over haar hond Louie! Onze honden zijn ongeveer van dezelfde leeftijd en Simple Thoughts mocht deze maand ook weer een kaarsje uitblazen. Driedubbel feest!

Misschien weten jullie wel dat ik gek ben op cadeautjes, dus dat ik een persoonlijk pakketje mocht ontvangen was wel extra leuk! Anita heeft echt super goed haar best gedaan en op Simple Thoughts gespeurd om er iets leuks van te maken. Kijk je mee naar de cadeautjes?

simple-thoughts-mindjoy-cadeautjes

Zonde om uit te pakken! Zo’n gezellig Disney inpakpapiertje! De “happily ever after” kaart komt op de planken van mijn gezellige muur.
simple-thoughts-mindjoy-cadeaupakket

Tadaaa! Er zit onder andere een notitieboekje (in perfecte kleuren),  washitape, notitieboekje, servetten, kinderchocolade (die waren helaas al op toen ik de foto’s ging maken, maar dat zie je toch niet en een knutselboek in.

simple-thoughts-cadeautjes

Ook voor deze hongerige dief zat er een cadeau bij. Haar speurneus liet haar niet in de steek en ze wist gelijk dat dat cadeau voor haar was!

simple-thoughts-mindjoy-cadeaupakket-candy

Het kan zijn dat de ondertitel niet zichtbaar is, dus ik zal het maar even vertellen: mag dat plastic er af, alsje-heel-erg-blieft?! Hihi, smikkelen, smullen en rondjes rennen met het bot. Waar je een hond al niet blij mee maakt…

 

Lieve Anita, nog een keer gefeliciteerd met je blog en superrr bedankt voor dit leuke pakketje! Neem ook eens een kijkje op haar blog, mindjoy.nl, waar zij blogt over zaken die haar bezig houden en vrolijk maken.

 

Liefs, Anne

1

Join the discussion

 1. Sjoukje - meergeldminderstress.nl

  Wat een leuk pakketje! Dat was echt een feestje om te ontvangen! Leuk idee ook zo’n actie bij de 5000e reactie.

 2. Anita

  Wat een leuk artikel en super fijn dat zowel jij als Candy helemaal blij zijn met de cadeaus! Die plank had ik in mijn speurtocht helemaal niet gezien maar de kaart past er perfect bij. En ik vond hem sowieso goed bij Disney passen.

 3. Nicole

  Wat een geluk zeg… Heel leuk gedaan van Anita, dat kan ze heel goed.. mensen verrassen! En wat een goede speurneus zeg 😉

 4. Tamarah

  Wat leuk dat je gewonnen hebt! En lief dat er ook wat lekkers bij zat voor je hond!

 5. Robin Valentine

  ik las het op Mindjoy al, super leuk zeg! je hebt enorm leuke dingen gehad 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge