want simpel is veel leuker!
simple thoughts simpel potjes versieren diy
DIYHome

DIY – goedkope en leuke potjes

Je weet wel die plastic of terracotta potjes die al om de planten heen zitten. Die hele saaie? Ja, die! Die zijn heel simpel (en spotgoedkoop) extra leuk te maken.

Het enige wat je nodig hebt zijn die potjes, zonder planten. Iets om de potjes goed mee schoon te maken zoals st. Marcs. Kranten om de tafel te beschermen. verf, kwasten en eventueel een porseleinstift. Als je het extra gezellig wilt hebben doe dit dan samen met een vriendinnetje!

simple thoughts simpel potjes diy

In deze potjes zaten schattige Cactussen die je hier kunt bewonderen! 😀

Nadat je ze goed hebt schoongemaakt zet je ze op de kop neer op de krant. Pak je kwast erbij en wat verf en stempelen maar! Dit mag lekker wild en hoeft niet zo heel netjes.

simple thoughts diy goedkope leuke potjesDoor het stempelen krijg je een leuk effect, een beetje zoals de techniek met muurvuller wat je veel voorbij ziet komen. Dit is echt simpeler dan simpel en kan elke gek 😉 Je kunt hier niets fout aan doen (als je de ondergrond maar goed beschermd).

 

simple thoughts simpel potjes versieren diyEventueel kun je, na goed drogen, een tweede laag aanbrengen en het eventueel versieren met verf of een porseleinstift. Een set met deze stiften kun je trouwens hier vinden.

Zet er planten in die niet zo nat zijn, zoals Cactussen, omdat er vaak al een gat onder in deze potten zit en je geen kliederboel wilt hebben. Of zet ze met z’n allen op een leuke schaal, ziet er ook nog eens gezellig uit!

 

Zijn de goedkope en leuke potjes niet super schattig geworden en echt simpel toch?

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Pingback: Simpele planten - de Cactus - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge