want simpel is veel leuker!
simple thoughts favoriete series candy
LoveSeries

Serie verslaving – deel 4

Oh jeetje, met mijn groeiende waslijst lijkt het wel alsof ik nooit wat anders doe dan series kijken, maar dat is gelukkig echt niet zo! In deel 4 weer een aantal series die je echt moet kijken…

Misschien is het je opgevallen dat ik van verschillende soorten series houdt. Van sitcoms tot drama en van actie tot superhelden en vampieren, ik vind het allemaal leuk! Ook deze keer is het weer van alles wat, dus voor iedereen zit er wel wat bij, haha!

 

Desperate Housewives

We beginnen met een oudje, een serie waarvan ik me elke keer voorneem om hem nog een keer te gaan kijken, zo leuk is deze! Helaas staan er te veel andere series in de wacht, maar ik ga deze serie ooit, ja echt ooit, nog een keer kijken. Desperate Housewives, een serie over een groepje huisvrouwen in de suburb Fairview. Een plek waar de voortuintjes er perfect uitzien, maar achter elke deur zitten wel wat geheimen verborgen, wat voor een serie vol spannende, grappige, lieve, zielige en leuke situaties zorgt. De serie heeft 8 seizoenen, dus genoeg afleveringen om te kijken op Netflix!

 

Devious Maids

Van de makers van Desperate Housewives is er Devious maids! Een soortgelijke serie over een groep huishoudsters. Na de moord op huishoudster Flora, gaan de andere dames op onderzoek uit want hier zit een luchtje aan! “Who killed Flora?!” Seizoen 4 van deze grappige, spannende en leuke serie begint in juni dus je hebt nog even om in te lopen 😉

 

Suits

Nadat een drugsdeal fout afloopt vlucht Mike Ross en komt hij bij een sollicitatie ronde terecht van een advocatenkantoor. Harvey Spector, de top advocaat, neemt een groot risico door Mike aan te nemen zonder diploma, gelukkig heeft Mike wel een fotografisch geheugen. Op het advocatenkantoor zorgt het aannemen van Mike voor de nodige problemen. Alleen secretaresse Donna (geweldig leuk gespeeld!) weet hiervan af. Deze drama serie wil je gewoon verder kijken. Hoe gaat het verder? Komt er iemand achter het geheim van het ontbrekende diploma? Hoe houdt Mike zijn drugsverleden verborgen?

5 seizoenen vol met Harvey Spector (reden nummer 1 waarom je deze serie echt moet kijken) en Mike Ross, maar wanneer seizoen 6 begint is nog onbekend.

 

Blindspot

We zijn nog maar net begonnen met deze serie, maar vriendlief en ik zijn fan. Blindspot gaat over een vrouw die gevonden word in een sporttas op Times Square. Ze zit onder de tatoeages en weet niet wie ze is. 1 tatoeage wijst naar FBI agent Kurt Weller en Jane gaat uiteindelijk samen met het team op zoek naar haar verleden. Elke tatoeage wijst op een zaak. Van corruptie tot oplichting en van moord tot zaken van de CIA. De serie krijgt een seizoen 2 en er zijn gelukkig nog meer dan genoeg tatoeages om op te lossen!

 

Zit er in dit artikel niets voor je bij? Kijk dan even bij deel 1, deel 2 of deel 3 van mijn kleine serie verslaving of bij mijn favoriete sitcoms. 😉

 

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Jo-Ann

  Welke serie is dat op de foto? Ik ben nu bezig met nashville

  • Anne

   Hihi dat is Candy’s favoriete serie: Heartland. Over paarden en het leven op de boerderij in Canada. Er komen ook honden in voor, denk dat ze het daarom zo leuk vind. Nashville ben ik nog niet zo ver mee (des te meer om te kijken)..

 2. Lifestyle Mommy's ~ Linda

  Jaaaa Suits lijkt me echt leuk, hoewel desperate housewives ook grappig was hoor 😀 Blindspot hebben we helemaal gevolgd, die was spannend zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge