want simpel is veel leuker!
Simple thoughts warme chocomelk
LoveQuotes

Go out there and earn that hot chocolate

Simple thoughts warme chocomelkYes! Gister lag er dan eindelijk een dik pak sneeuw bij ons, ik weet dat de meeste eigenlijk al toe waren aan de lente, maar ik ben gewoon gek, echt heel gek, op sneeuw. Helaas voor vriendlief, want die werd ’s ochtends uit bed getrokken om met mij en Candy naar het park te gaan. Daarna genoten we van een kopje warme chocomelk. Heb je niet zo’n zin in vandaag omdat de sneeuw er nog ligt? Denk dan aan die lekkere warme chocomelk, want die heb je nadat je er doorheen bent geweest echt wel verdiend… 😀

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Linda

    Stiekem ben ik nu wel een beetje jaloers hoor. Hier helaas nog geen sneeuw gezien en ik heb zo’n zin in een sneeuwballen gevecht 😀

    • Anne

      Oh wat jammer! Zal ik je nog wat extra jaloers maken (A) wij gaan al bijna op wintersport wiehoeee! Ik zal een extra sneeuwbal voor je gooien, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge