want simpel is veel leuker!
simple thoughts quote missing someone
LoveQuotes

Missing someone quote van de week

Soms heb je van die dagen, dat je iemand een beetje extra mist. Ik mis mijn oma. De aaien over de bol, het gezellige kwebbelen, haar schaterlach, hoe alleen met haar samen zijn je al gerust kon stellen, de speciale oma knuffels of het even vastpakken van je hand, af en toe mis je dat een beetje extra erg.

simple thoughts quote missing someone
Deze week kwam ik wat grappige dingen tegen waarvan ik zeker weet dat we er samen extra om moesten giebelen, want dat kon ik zeker met mijn oma. Met haar 92 jaar kon ze nog steeds genieten van de kleine dingen in het leven. In gedachten grinnik ik dan een keertje extra voor haar en geef haar een dikke knuffel! Waar ze ook mag zijn ik weet zeker dat ze aan het genieten is en nog steeds grinnikt om de kleine dingen in het leven.

 

Missing someone is your heart’s way of reminding you that you love that person… ♥

 

Liefs, Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge