want simpel is veel leuker!
LovePersoonlijk

Tot ziens Januari, hallo februari

Iets nieuws op Simple Thoughts, speciaal voor iedereen die ons niet volgt op Instagram. Aan het einde van elke maand wil ik even terug kijken op de afgelopen maand met leuke foto’s. Kijk je mee naar januari?

Laatst zei iemand dat diegene ons niet kon volgen via social media, want dat diegene daar eigenlijk niet aan deed. Er zullen vast meer mensen zijn die geen Instagram hebben (waar de meeste foto’s op gedeeld worden), maar dat is geen probleem, dan brengen we social media gewoon naar jullie!

Ik laat de foto’s van januari zien zoals de Instagram feed van Simple Thoughts er nu ook uitziet. Dus de eerste foto is de laatst toegevoegde foto en die vind je dan ook bovenaan in de feed op Instagram. Volg jij ons daar eigenlijk al? Gezellig als je dat doet!

 

 

Deze eerste maandelijkse terugblik is ook gelijk een experiment. Want jullie moeten deze rubriek natuurlijk wel leuk vinden! Daarom heb ik twee vragen aan jullie:

 • Wil je laten weten of je het een leuke nieuwe rubriek vind? (in een reactie of klik op het hartje onderaan dit bericht)
 • Vind je de volgorde van de foto’s zo fijn of zie je het liever in chronologische volgorde?

 

Januarisimple-thoughts-persoonlijk-instagram-januari

1. Jeej, zo blij! In het weekend dat ik mijn pre verjaardagfeestje vierde ging Simple Thoughts de 300 likes over op Facebook, een extra cadeautje. Dankjulliewel! 😀
2. Ik gaf jullie vast een sneak peek met deze balletjes, die eind deze week op het blog te vinden zijn.
3. Met m’n Disney prinsessenpen aan het brainstormen, dat gaat het beste met die pen.
4. Ik kreeg Happy Socks!
5. Hmm een ijsje om de treinreis te overleven
6. Ik at dumplings, die er mooier uitzagen dan ze smaakten…
7. Het laatste recept voor de Nestlé challenge kwam online: de mint chocolate chip taart! Het recept kun je hier vinden.
8. Spelen met Candy in de sneeuw! Het filmpje is ook te vinden op de Facebook pagina van Simple Thoughts.
9.
Als laatste in dit rijtje een foto waar ik best trots op ben en een recept waar ik ook heel trots op ben: de Nestlé Tiramisu Trifle! Een recept die er heerlijk en ingewikkeld uitziet, maar te maken is op z’n Simple Thoughts: simpel!

simple-thoughts-instagram-januari

1. Bloggerdeblog! Er is alleen 1 iemand die er anders over denkt.. ? lieve Candy, je oor ligt in de weg!
2. Het recept van de Rocky Road staat online!
3. Sneeeeeeeuw! Er zijn twee dingen die ik super leuk vind: sneeuw en jarig zijn. Daarom schreef ik het artikel  “10x waarom het leuk is om jarig te zijn.”
4.  Een glimp van het Tiramisu recept en mijn bedenkingen over meedoen met een chocolade-challenge en goede voornemens. Misschien was dat niet zo’n slimme combinatie!
5. Een sentimenteel berichtje over het aftuigen van mijn Kerstboom en over het enige goud wat er bij ons in de Kerstboom (of uberhaupt in huis) te vinden is. Dit schattige doosje was van mijn oma. Een prullaria die echt geen waarde heeft, maar voor mij wel een emotionele waarde heeft. Zeker met de feestdagen denk je toch extra aan degene die de er helaas niet meer kunnen zijn en ik vind het fijn dat er een herinnering aan oma in de boom hangt.
6. Nieuwe start en nieuwe uitdagingen met de Crea-Cross! Doe jij ook gezellig mee? Hier kun je nog even lezen wat dat ook alweer precies was en hoe je mee kunt doen.
7. Weer de Rocky Road. Ziet die er niet verrukkelijk lekker uit?!
8. Candy en ik waren erg blij met het Nestlé pakket wat we ontvingen. Ik heb trouwens niet gewonnen, helaas!
9. Als laatste de eerste foto van januari, een foto en een artikel waar ik jullie nog even extra voor wil bedanken. Bedankt! Wauw. Wat een mooie, lieve en hartverwarmende reacties hebben jullie gegeven op het artikel “3, 2, 1, gelukkig werkzoekende!” Ik maak me helemaal geen zorgen over het vinden van een nieuwe baan, ik weet namelijk zeker dat er ergens de perfecte baan op mij ligt te wachten (joehoe, ik ben hier!). Het mini spoortje van twijfel is na jullie lieve reacties helemaal weg en lieten mij zeker ontroerd achter. Zo lief! Ik heb al een reactie gehad van een werkgever, helaas totaal niet in de buurt. Verder ben ik druk aan het solliciteren en goed aan het nadenken wat ik met mijn toekomst wil. 🙂

 

simple-thoughts-candy-jarig-verjaardag-hond-pawty

Een foto die ik niet op Instagram had gedeeld, maar eigenlijk wel even bij het rijtje moet is deze schattige van Candy die vorige week alweer 2 jaartjes oud is geworden! In dit artikel keken we even terug op een druk, gezellig en gek hondenjaar met Candy 😀

Tot ziens januari, je was een mooie maand met een heleboel mooie herinneringen!

 

Wil je nog even laten weten of je deze nieuwe rubriek leuk vind (reactie of klik op het hartje onderaan dit bericht) en is de volgorde zo goed of zie je het liever in chronologische volgorde?

Liefs, Anne

 

Join the discussion

 1. sammie

  Die rocky road.. blijft jammie om te zien 🙂 Ik heb helemaal niks met de winter en sneeuw maar je selfie in de sneeuw is leuk!

  • Anne

   Oh heerlijk he? Ik krijg ook elke keer chocolade trek als ik de foto voorbij zie komen.. Dankjewel, zo blij word ik van de sneeuw haha!

 2. Merel

  Heel leuk om te lezen en te zien! Ik ken je blog nog niet dus ik ga nu nog even lekker verder kijken 😉 Liefs, Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge