want simpel is veel leuker!
simple thoughts favoriete series vampire diaries
LoveSeries

Serie verslaving – mijn favoriete series #2

Herfst is echt de tijd om lekker op de bank te kruipen en met een kopje thee erbij (of warme chocomelk) heerlijk een serietje te kijken! Weet je niet welke serie je moet kijken? Ik als serieverslaafde heb nog wel wat tips 😀

In serieverslaving deel 1 kon je al lezen over Once upon a time, Castle en Hart of dixie. Deel 1 is trouwens niet mijn top 3, het gaat gewoon lekker door elkaar, al staat Once upon a time wel op een gedeelde eerste plaats met Pretty little liars. Vandaag deel 2 van mijn favoriete series en er komen nog een boel delen aan, haha.

Hopelijk krijg jij ook zin om deze series te kijken, al is een uitleg geven zonder dingen te verklappen wel heel erg moeilijk.

 

Pretty little liars

simple thoughts serie pretty little liars

Oeeeeh ja, deze serie vind ik echt geweldig! Het tweede deel van seizoen 6 begint binnenkort en ik kan niet wachten tot het zover is!
Pretty little liars gaat over 4 vriendinnen die na de vermissing van hun vriendin Allison opeens berichtjes krijgen van ene A die dreigt hun levens op z’n kop te gooien door al hun geheimen te onthullen. De dames moeten een boel geheimhouden en liegen van deze A, want anders…
De hele serie lang zit je met vragen zoals waar is Allison? Leeft ze ĂŒberhaupt nog? Wie is A? Hoe weet A alles over de meiden? Is Allison A? Gelukkig worden een paar vragen al snel beantwoord, maar je blijft altijd met vragen zitten.

De serie zet je elke keer op het verkeerde spoor en je verdenkt iedereen. Na elke aflevering wil ik er stiekem nog wel 10 kijken, zo graag wil je weten hoe het verder gaat. Meer kan ik eigenlijk niet zeggen over de serie, want dan verklap ik dingen. Ondertussen zijn we in seizoen 6, ik herhaal in seizoen 6 er eindelijk achter gekomen wie A echt is (jeej ik had het goed). Het wachten op antwoorden was lang, maar het was het zeker waard!

 

Arrow

simple thoughts serie verslaving arrow

Zeker door het kijken van de Big Bang Theory heb ik meer geleerd over striphelden en stripboeken, zo ook over  Arrow. Deze serie gaat over de avonturen van stripboekheld Green Arrow, alleen dan wat moderner.

Oliver Queen lijdt schipbreuk en beland op een onbewoond eiland. Na 5 jaar komt Oliver als een veranderde man terug naar zijn stad Starling City, waar hij de belofte aan zijn vader wil nakomen: de stad redden van mensen die haar vergiftigd hebben. Zo rekent hij af onder andere af met corruptie, drugshandel en moordenaars. Dit wel als “The Green Arrow”. Oliver moet hiervoor wel doen alsof hij nog steeds een playboy is en dat geeft natuurlijk wel wat problemen. Terwijl Oliver werkt aan zijn relaties met familie, vrienden en een ex, gaat hij op zoek  naar mensen die de stad gefaald hebben. Hij ontdekt dat de grote zakenmensen meer slecht dan goed doen voor de stad en helaas hoort zijn moeder daar ook bij…

In de serie komen we erachter wat er allemaal gebeurd is op dat niet zo onbewoonde eiland en waar Oliver al die jaren is geweest. De flashbacks spelen goed mee in het verhaal, waardoor je meneer Queen beter begrijpt. Er spelen leuke personages in mee, maar eigenlijk kan ik daar verder niet zoveel over zeggen. Gewoon kijken! Enne dit is ook een leuke mannen serie 🙂

Vampire Diaries

simple thoughts favoriete series vampire diaries

The Vampire Diaries gaat over Elena, een meisje die probeert haar leven weer op te pakken na het auto ongeluk waarbij haar ouders overleden en zij het overleefde. Stefan (rechts), de nieuwe jongen op school maakt het al stukken makkelijker want er is een grote aantrekkingskracht tussen die twee. Wat ze alleen niet weet is dat Stefan een (hele oude!) vampier is.

Ondertussen komt Stefans oudere broer Damon (links) weer terug naar huis en sindsdien worden er mensen gedood of aangevallen door een “wild beest”. Damon vind het erg leuk om zijn broertje het leven moeilijk maken.en vind Elena ook wel een leuke meid. Stefan vertrouwt Damon niet en ik vertrouwde hem ook voor geen meter. Erg goed vind ik dat je eerst echt een hekel aan Damon hebt, maar verder op in de serie begrijp je hem beter en hoop je niet dat hem ooit wat overkomt! Naast deze 3 personages komen er nog een heleboel in voor, die ook hun eigen verhaallijn krijgen.

Ondanks dat het niet zo origineel klinkt is het echt een hele leuke serie en de mannen zijn helemaal niet erg om naar te kijken, hihi.

Dat waren weer 3 favorieten! Kende jij ze al enne heb je nog serie tips? Ik hoor ze graag!

 

Liefs, Anne

 

Join the discussion

 1. Esmeralda

  Mijn dochter is number one pretty little liar fan. Ik heb het nog nooit gekeken haha

 2. Vlijtig Liesje

  Vampire Diaries heb ik een tijd gekeken, maar ben ik op een gegeven moment afgehaakt.

  Nu kijk ik graag naar Supernatural! Die serie is echt geweldig.

  • Anne

   Die staat nog op mijn “kijklijstje” hoor er meer goede dingen over. Vampire Diaries had ook wel een paar stomme afleveringen, maar na even doorzetten is het weer helemaal super leuk!

 3. Pingback: Simple Thouhgts - Mijn favoriete series deel 3

 4. Lifestyle Mommy's ~ Linda

  Vampire diaries lijkt me wel wat om te gaan volgen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge