want simpel is veel leuker!
terugblik februari simple thouhghts
LovePersoonlijk

Toedels februari, hallo maart!

Yes! Het is alweer tijd voor maart en tijd voor een terugblik op de leukste maand van het jaar! Benieuwd waarom ik dit de leukste maand van het jaar vind? Lees dan snel verder!

Speciaal voor iedereen die ons niet volgt op Instagram heb ik een nieuwe rubriek. Een terugblik op de afgelopen maand met de foto’s die op Instagram gedeeld zijn. De eerste keer liet ik de foto’s van januari zien en nu is natuurlijk februari aan de beurt, mijn lievelingsmaand!

 

Februari

terugblik februari simple thouhghts

 1. Bijna tijd voor wintersport, alleen nog even de huurauto ophalen. De weg ernaartoe was al zo mooi, daar begon het vakantie gevoel al!
 2. Candy heeft zich voorbeeldig gedragen tijdens de lange reis. Ze heeft heerlijk liggen snurken met mijn fluffy tas als kussen, hihi.
 3. Ik was jarig op wintersport! Sneeuw, jarig zijn, taart, zon en cadeautjes.. Snap je al waarom februari mijn lievelingsmaand is?
 4. Hihi ik deelde deze schattige foto van Candy en de lightbox met m’n nieuwe sierlijke letters. Mooi he?
 5. Wie jarig is trakteert. Dus dat deed ik! Ik trakteerde op het boek “handlettering doe je zo” waar ik hier al een uitgebreide review over schreef.
 6. En ik trakteerde op de super lekkere koekjesdeeg bonbons! Jullie konden niet allemaal winnen, maar het recept van deze bonbons kun je gelukkig ook gewoon op het blog terugvinden.
 7. Kijk nou! Dit uitzicht is toch geweldig?!
 8. Ook Candy laat even zien wat voor lekkers je kunt winnen. Ze deed dit op haar eigen Instagram pagina, volg jij haar avonturen al?
 9. Samen genieten in de sneeuw. Lekker wandelen, rennen en sneeuwballen gooien.

terugblik februari simple thouhghts

 1. Er kwam weer een nieuwe Disney levenslessen online. Ik vertelde eerder al over Finding Nemo en Finding Dory, nu was mijn lievelingsfilm Mulan aan de beurt. Vooral draakje Mushu vind ik geweldig. Van Mulan kun je echt heel, heel veel leren en dit is ook een film die je echt gezien MOET hebben!
 2. Nog even een herinnering waarom je echt even mee moest doen aan de winactie. Gewoon omdat deze koekjesdeeg bonbons er te leuk uitzien en super lekker zijn.
 3. En de winnaars zijn bekend! Iedereen bedankt voor het meedoen. Beide winnaressen waren heel blij met hun prijs. 😀
 4. We gingen rodelen op wintersport en daar deelde ik dit filmpje van. Het is zo leuk om te doen!
 5. Liefde voor pindakaas! En dan maak je de pot open en is die super glad! Bijna zonde om te gebruiken. Bijna.
 6. Lieve Candy had het een beetje koud. Dus lekker onder een dekentje, waar dan alleen haar neusje en een poot onderuit komt.

terugblik februari simple thouhghts

 1. Wiehoeee! Anne in de sneeuw! Ik word zo vrolijk van mijn ski jas. Lekker roze 🙂 Er komt deze week nog een artikel over de wintersport en ik beloof dat ik dan tot december november oktober mijn mond hou over sneeuw. Beloofd.
 2. Glühwein met Kaiserschmarren. Hmmm! Kaiserschmarren is een soort dikke pannenkoek, maar dan in stukjes zoals een roerei. Er zit poedersuiker overheen en je eet het met appelmoes. Er zijn ook variaties met rozijnen erdoor en het smaakt echt heerlijk, vooral boven op de berg als je hongerig bent van het skiën en de frisse buitenlucht!
 3. Wauw! Kijk hoe mooi de verf was!
 4. Na goed geroerd te hebben maakte ik er een leuk welkom van. Ik mocht voor het eerst host zijn voor Crea-Cross en het onderwerp was “welkom”, hier zie je hoe dit gemaakt is en zie je de creaties van andere creatievelingen.
 5. Hihi, dit worteltje was echt ienimieni klein! Zo klein dat het worteltje net zo groot was als het plaatje op m’n Joseph Joseph snijplank.
 6. Ik had iets leuks gewonnen en alleen aan de doos kon ik al zien van wie dit pakketje kwam. Benieuwd wat ik gewonnen heb?? Ik laat het jullie hier zien.
 7. Een fotoshoot met Candy en goed oefenen met wachten tot de foto gemaakt is voordat ze het koekje mag opeten. Het gaat steeds beter!
 8. Klusserdeklus! Binnenkort laat ik zien wat er voor moois gemaakt is! Spannend he?
 9. Een bakkie cappuccino met een snufje kaneel, hmm. Het was die dag best koud, dus dan is een snufje kaneel erdoor extra lekker.

 

 

Dat was de maand februari alweer op Instagram. Volg jij Simple Thoughts daar al? Super gezellig als je dat doet 🙂

 

Liefs, Anne

Hartstikke leuk die terugblik op februari, maar heb je echt geen tijd voor een reactie? Geeft niet hoor, klik dan alleen even op het hartje hieronder. Dat is ongeveer hetzelfde..

 

Join the discussion

 1. Irene

  Wat een leuk overzicht. Leuke fotoshoot! Onze hond is helaas nog niet zo fotogeniek als Candy!

 2. Ilse van Kreanimo

  Ik word zo vrolijk van die foto’s!
  En die winter foto’s staan zo in contrast met het weer van vorig weekend.

  Ik vond je een super host, btw! 🙂

  De maand maart is ook alweer half! Tijd vliegt!

  • Anne

   Ahh, dubbel dankejewel Ilse, ik vond het erg leuk om te doen! Zal ik je wat ergs vertellen? Ik heb voor vandaag nog een wintersport artikel gepland (oké eigenlijk vorige week, maar er ging wat mis met het blog). Ik denk dat als je die foto’s hebt gezien je nog extra, extra gaat genieten van het heerlijke lente weer 😀

 3. Sanne

  Tof overzicht! Wintersport is de beste vakantie van het jaar <3

  • Anne

   Dankjewel Sanne! Inderdaad! De beste vakantie van het jaar, dus heb ik er nog een artikeltje over geschreven met nog meer foto’s! 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge