want simpel is veel leuker!
simple thoughts flamingo ananas lamp
Love

Jeej, ik heb gewonnen!

Jeeej, ik heb de winactie van zo Sammie enzo gewonnen! Kijk je mee wat voor leuks er in dit vrolijke pakketje zat?

Sammie is een week voor mij jarig en ook op haar blog was een winactie te vinden. Oeeeh, ik wilde daar heel graag aan mee doen, want je kon een flamingo lamp winnen. Ze heeft deze al eens laten zien op haar blog, samen met de ananas lamp. Nou staat de ananaslamp al bij ons in huis (je word er gewoon zooo vrolijk van!), maar de flamingo had ik nog niet. Alleen is ook maar zo alleen, dus deed ik mee met de winactie en hierperdepiephoeraaa ik won! Ananasje is niet meer alleen!

Ik moest deze lamp gewoon echt even showen aan jullie, misschien helpt het tegen dit sombere weer.. Ik word er in ieder geval extra vrolijk van!

 

Hallo flamingo lamp!

simple thoughts flamingo ananas lamp

Toen het pakketje op de mat viel wist ik gelijk dat deze van Sammie moest komen. Haar blog is namelijk erg vrolijk en ze is dol op Happy Socks! Een vrolijke roze verpakking met Happy Socks, dat moest de lamp zijn! Er zat ook nog een lief kaartje bij.

Mijn vrolijke ananaslamp is niet meer zo alleen, nu moet ik alleen nog een leuk plekje voor ze bedenken. Al denk ik dat ze in de zomer lekker naar buiten gaan, om het buiten wat op te fleuren en frisse buitenlucht zal ze goed doen. 😀

De lampen zijn verkrijgbaar bij Xenos, helaas is de ananas niet meer verkrijgbaar. Gelukkig is die hier nog wel te vinden!

simple thoughts flamingo ananas lamp

Kijk nou hoe gezellig en leuk! Worden jullie ook zo vrolijk van deze flamingo en ananaslamp? Ikke wel, nu nog een beetje zon om het af te maken!

 

Bedankt Sammie, ik ben er heel erg blij mee!

 

Liefs, Anne

 

Join the discussion

  1. Ilse van Kreanimo

    Oh hoe tof! Leuk dat je gewonnen hebt!

  2. Sammie

    Fijn dat het pakket goed is aangekomen! De flamingo is in goede handen zo te lezen 😀

  3. Sheila

    Hahaha… ik denk nu ook bij elke flamingo aan Sammie. Leuk dat je het gewonnen hebt!

  4. Pingback: Nieuwe kussenhoesjes voor in huis - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge