want simpel is veel leuker!
simple thoughts speciale bordjes sterbord kerstboombord
Home

Speciale bordjes

Er is iets wat mijn vriend grote onzin vindt en wat ik dan weer hartstikke leuk vind: speciale bordjes! Een visbord, een bord in de vorm van een ster..

Ja, ik kan daar blij van worden. Eigenlijk heeft vriendlief wel een klein beetje gelijk (niet tegen hem zeggen hoor) speciale bordjes zijn een klein beetje onzin. We hebben toch gewone borden? Die doen toch ook wat ze moeten doen? Ja en ja, maar die zijn niet zo leuk als deze borden!

 

Broodbordjes

simple thoughts speciale bordjes broodvorm broodbordKijk dan hoe leuk! Bordjes in de vorm van een boterham. Leuk voor het ontbijt, de brunch of lunch. Of als je een tosti eet of als je gewoon van dit leuke bordje wilt eten. Het allerleukste is de prijs: €1.59 bij de Action, van de lieve Sint gekregen. Hou je niet zo van helemaal witte borden? Ga dan aan de slag met een porseleinstift, dan heb je zo je eigen speciale bordjes versierd. Hier kun je terug lezen hoe dat ook alweer moest..

 

Visbordjes

simple thoughts speciale bordjes visvormsimple thoughts speciale bordjes visbord
Je raad het al, hier wordt vis van gegeten. Vissticks gaat me een klein beetje te ver, maar een lekker stukje vis (of sushi) is dan wel weer erg leuk! Deze bordjes zijn van de Dille & Kamille en kosten €7,95 per stuk. Gekregen voor mijn verjaardag, dat maakt het dan weer extra feestelijk en speciaal. Ze hebben ook een super schattig klein visschaaltje die ik nog graag aan de collectie wil toevoegen, hihi.

 

Dennenboom, Sterbord en Sterrenbakjes

simple thoughts speciale bordjes sterbord kerstboombord
Ook met kerst heb ik speciale bordjes. Al gebruik ik deze stiekem niet als “bord”, maar meer als schaal om wat lekkers op te leggen. Staat toch extra feestelijk op de mooi gedekte tafel? Om het extra ingewikkeld te maken heb ik ook nog schattige bakjes in de vorm van een ster. Leuk voor sausjes, ijs of nootjes.

simple thoughts speciale bordjes ster schaal stervorm

Ben je nog niet zo overtuigd en neig je meer naar de mening van vriendlief? Denk even met me mee: de kerstboom staat aan, er ligt een leuk kleed op tafel. Op de achtergrond een gezellig muziekje, iedereen heeft een bordje voor zich met daarop een dennentakje, er staan kleine sterrenbakjes gevuld met sausjes, er staat een mini kerstboompje op tafel en er branden gezellig wat kaarsjes, mooie (wijn)glazen bij ieder bord, op het sterrenbord liggen lekkere aardappeltjes en op het dennenboombord een heerlijke Rollade (of iets anders wat je lekker vind 😉 ) iedereen is in de kerststemming, oké je snapt hem nu vast wel. Dan zijn die speciale bakjes en bordjes toch hartstikke leuk?! 

Kerstboom en sterbord €1,99 bij de Action, de grote en kleine sterrenbakjes heb ik ooit gekocht bij de Dekamarkt, maar die zie je wel vaker voorbij komen bijvoorbeeld bij Xenos, Action of Dille & Kamille.

 

De borden staan mooi in de buffetkast, dus ook als we er niet van eten zijn ze leuk! Ik sla (nog) niet helemaal door met mijn speciale bordjes, want dan zou ik ook hartjesborden, speciale pizzaborden, feestmutsbordjes voor mijn verjaardag en bordjes in de vorm van konijntjes voor Pasen nodig hebben. Of wat dacht je van speciale pizzaborden? Hmm, dat brengt me op ideeën! Oja, mocht je ze tegen komen dan hoor ik het graag! 

 

Wat vind jij van deze speciale bordjes? Onzin of hartstikke leuk? 😀

 

Liefs, Anne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge