want simpel is veel leuker!
simple thoughts quote christmas you had me at ho ho ho
LoveQuotes

You had me at ho ho ho

simple thoughts quote christmas you had me at ho ho hoKerstkaartjes schrijven en vooral krijgen vind ik erg leuk. Toch  hoor je steeds minder dat mensen kaartjes voor kerst en het nieuwe jaar schrijven, terwijl het zo simpel kan zijn en je op deze simpele manier wel wat van je laat horen. De standaard tekst staat vaak al op het kaartje “prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar” soms schrijf ik er een klein tekstje bij, het ene wat moeilijker dan het andere. Ik vind het fijn om op deze manier te laten weten dat er aan diegene gedacht word. Gedacht met een beetje steun, een dikke knuffel via de post of gewoon de voorgedrukte beste wensen voor het nieuwe jaar, maar ondanks dat het al voorgedrukt staat meen ik het wel, anders zou je geen kaartje krijgen…  😉

Schrijf jij kerstkaartjes?

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Margo

    Ik ga ze zeker wel schrijven! Nog even geduld en dan komt er een jullie kant op :*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge