want simpel is veel leuker!
Home

Wintersport (Paas) souvenirs

  Oké , ik zou het niet meer hebben over de sneeuw, maar ik kan jullie wel mijn wintersport (paas) souvenirs laten zien:

Aangezien dit niet de eerste keer naar het Stubaital was vind ik het niet leuk om een standaard souvenir te kopen. Die heb ik natuurlijk al lang. Wel vind ik het leuk om leuke dingetjes mee te nemen, meestal iets voor Kerst of Pasen zodat je het ook nog af en toe bewonderd!

Dit jaar zijn het paas souvenirs geworden, erg mooie al zeg ik het zelf, hihi.
 

   In een soort van Intratuin, met mega paasafdeling, vond ik dit prachtige ei. Het is van glas gemaakt, zo’n 5 centimeter groot en ik moest hem gewoon hebben! Dat snap je wel, toch?
  

  Ze hadden er ook een schattige mini slinger van. Eerst was mijn plan om ze los te knippen en zo 5 mini eitjes te hebben voor in de paastak, maar nu heb ik ze aan een plankje van de fotolijstjesmuur hangen. Superschattig! Foto hiervan is te bewonderen op Instagram, leuk als je Simple Thoughts daar ook volgt 🙂
 

   Kijk nou! Dit is toch wel het meest souvenirachtige souvenir van de souvenirs. Een houtsnijwerk ei met een mooi kleurverloop. Deze vind ik toch wel echt Oostenrijks, een echt, echt souvenir. Al ben ik heel blij met alle souvenirs/cadeautjes voor mezelf  ?

   Links zie je Fillipo, een lief konijntje van Leonardo. Naast servies maken ze ook accesoires. Vorig jaar kon je hier al mijn kleine paascollectie bewonderen waar Leonardo ook al voorbij kwam. Ik heb namelijk prachtige Leonardo konijnen die elke lente en vooral met Pasen het huis gezelliger maken. Stiekem vind ik Leonardo een mooi merkje hihi.

Daarnaast ligt een grijsgroenig ei met een bloemen reliëf erop, die moest ik gewoon hebben. Hij is best wel zwaar en kan dus ook niet op elk takje van de paastak hangen, je snapt natuurlijk dat hij op het verkeerde takje terecht kwam. Gelukkig is het ei nog heel, de tak helaas niet.

  Als laatste dit reuze ei van 20 centimeter groot! Aan de andere kant is die wit, dus je kunt hem gebruiken hoe je wilt. Deze Pasen staat hij gezellig tussen wat waxinelichtjes, maar hij kan natuurlijk ook prachtig in een bloemstuk of hangend aan de deur of .. Hihi, ik ben er blij mee!

De souvenirs/cadeautjes voor mezelf van vorig jaar kun je hier nog bewonderen.

De Paastak staat in ieder geval weer gezellig in huis! Wat later dan normaal, maar er kwam wintersport tussendoor 😉

Heb jij een Paastak staan? Het kan nog net voordat het Pasen is!

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge